Reacties

Wil je graag je mening geven?     -      Ben je heel blij met je aankoop?     -      Heb je suggesties? 

Laat het hieronder weten!


Reactie plaatsen

Reacties

Ellen Reterink
een maand geleden

Aan de muur van onze nieuwe overlegruimte in KindCentrum Borgele, hangt sinds een aantal weken een prachtig schilderij van Sander. Het proces van kennismaking tot onthulling hebben we als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Het schilderij geeft goed weer waar we voor staan als KindCentrum en de verbinding met Deventer. Het is een schilderij waar je iedere keer weer nieuwe dingen in ontdekt, je blijft er naar kijken! Goed gedaan, Sander, dank!!

Ellen Kruitbosch
2 maanden geleden

Gisteren mijn verjaardagskado uit handen van Sander ontvangen. Ons persoonlijke kunstwerk met iedereen die ons lief is om ons heen! Zo mooi geworden en zo goed neergezet na slechts 1 bezoek en gesprek! Echt geweldig! Wij zijn er heel blij mee. Een uniek artwork , waar er maar 1 van is, tegen betaalbare prijs. Het brengt in ons huis nu iedere dag, zon, blijdschap, herinnering en liefde!!!❤️
Dank je wel, Sander! Top gedaan! 😘

Joke van Dam - Valk
3 maanden geleden

13 maart 2024

In het Deventer Ziekenhuis het werk van Sander voor 't eerst gezien.
Meteen zeer geïnteresseerd......contact gezocht en de vraag of we ook een schilderij kunnen laten maken met " persoonlijke aspecten " erin.
Sander kwam bij ons en we hebben samen overlegd wat we belangrijk vonden. Foto's uitgewisseld en vandaag kwam Sander het kunstwerk brengen.....SUPER mooi. Hij heeft er veel werk van gemaakt en het is een prachtig weerzien geworden met heel veel mooie momenten uit ons leven. Iedere keer ontdekken we weer in kleine stukjes, delen daarvan.
Het is echt een prachtig persoonlijk en kleurrijk artwork geworden.
Heel erg bedankt Sander je bent een ware kunstenaar en hebt voor ons een geweldig mooi persoonlijk kunstwerk gecreëerd.
We kunnen het iedereen aanraden en dat doen we ook graag.
Temeer omdat uiteindelijk elk werk uniek wordt en is. Succes Sander!!!
Groet Peter en Joke.

Hendrik Niezen
5 maanden geleden

Wat een geweldig Deventer art work! Het staat prachtig in mijn woonkamer. Zeer tevreden over het contact, de levering, service en het uiteindelijke resultaat. Super bedankt Sander. Ik kan het bij dezen van harte aanbevelen.

Kitty van der Veen
9 maanden geleden

Sander heeft een prachtig persoonlijk kunstwerk voor ons gemaakt. Hij maakt er echt iets bijzonders van.
Iedere keer als ik er naar kijk wordt ik er weer blij van en zie ik weer de mooie details welke soms wat verstopt zijn.
Echt een vakman met veel aandacht voor het persoonlijke verhaal

Hans Bosgoed
een jaar geleden

Sander heeft een prachtige herinnering aan Deventer voor mij gemaakt. Ik kijk er elke dag met veel plezier naar in Vancouver, Canada. Truely "home is where the heart is". Dank je wel Sander

Miranda Gerritsen-van Velsen
2 jaar geleden

Wij hebben Sander de “moeilijke” opdracht gegeven om een art work te maken van mijn overleden zoon.
Moeilijk, omdat hij hem niet gekend heeft en dus op een verhaal en foto’s zijn eigen draai eraan moet geven.
Dit is zo ontzettend goed gelukt, tranen van blijdschap en verrast dat het zo mooi is geworden.
Nogmaals bedankt lieve Sander!!!

Chantal Groothuis
2 jaar geleden

Een prachtig schilderij (3 cm dik linnen doek) laten maken voor manlief. Van een combinatie van persoonlijke en zakelijke afbeeldingen en foto’s heeft Sander écht iets speciaals gemaakt. Sander voelde goed aan hoe ik het in gedachten had en het resultaat is prachtig geworden. Het was een fijne samenwerking en ook leuk dat ik het schilderij persoonlijk opgehaald heb. Sander bedankt!!

Elona van Verseveld - Vosters
2 jaar geleden

We waren alle lange tijd op zoek naar "iets" moois bij ons aan de muur, totdat ik het Deventer Artwork van Sander zag. We wisten meteen dit is het. Misschien is het mogelijk om er persoonlijke items in te verwerken en dat was mogelijk. Wij zijn superblij met het resultaat. Iedereen die bij ons komt zegt dat het een ontzettend mooi kunstwerk is het geworden. Sander is een kunstenaar en een hele fijne persoonlijkheid die goed luisterd naar je wensen en vertaald deze verbazingwekkend goed in het Artwork.

Marieke
2 jaar geleden

Sander heeft voor ons een prachtig familieportret gemaakt. Daarin zijn allerlei belangrijke elementen en foto’s verwerkt. Het is geen collage maar een prachtig geheel geworden, we zijn er heel erg blij mee! Veel dank!

Corine
3 jaar geleden

Blij met het werk dat Sander gemaakt heeft. Zijn vertaling van mijn gevoel en verhaal naar het uiteindelijke resultaat is super. Blij verrast!!