Persoonlijke opdrachten


Maatwerk

Een jubileum, bruiloft, verhuizing, verjaardag, afscheid......     Wat je reden ook is, het is heel goed mogelijk om maatwerk te bestellen. Inmiddels heb ik diverse persoonlijke werken mogen maken. Het is telkens een eer om van een persoonlijk verhaal een mooi werk te mogen maken.

Het thema, de kleuren, tekst en afmeting....het kan allemaal afgestemd worden op jouw eigen wensen!!  Er kan zelfs eigen beeldmateriaal worden verwerkt.

Eventueel is het maken van een afspraak nodig om details (als specifieke kleuren) door te nemen. In een persoonlijk gesprek zijn de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in, of bel mij even.

  • Aanlevering bestanden

Voor een bijzonder maatwerk opdracht kan ik gebruik maken van afbeeldingen die je zelf aanlevert. Een goede kwaliteit van deze bestanden is wel van groot belang. Foto's dienen scherp te zijn, en liefst niet kleiner dan 2 MB.

 

Gepersonaliseerd werk

Denk je aan het geven van een persoonlijk geschenk en zie je een artwork dat daarbij past? Het is ook mogelijk om je eigen gepersonaliseerde tekst op een bestaand ontwerp te laten verwerken. Natuurlijk alles in overleg. Klik hier voor contact.

 

Afwerking

De artworks worden met meerdere glossy vernislagen afgewerkt. Een glossy vernislaag versterkt de kleuren, houdt reliëf goed zichtbaar en geeft een mooie satijnglans waardoor het werk van alle kanten goed zichtbaar blijft, ook met tegenlicht.

Al mijn werken zijn op canvas. Canvas blijft door de jaren heen mooi om te zien en behoudt zijn waarde.